Wpływ temperatury czynnika suszącego i stopnia rozdrobnienia surowca na wybrane cechy jakościowe suszu z porów.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury czynnika suszącego i stopnia rozdrobnienia surowca na wybrane cechy jakościowe suszu z porów. [AUT.] STANISŁAW RUDY. Inż. Rol. 2001 R. 5 nr 13 (33) s. 417-422, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2001 R. 5 nr 13 (33), s. 417-422, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9652) wydawnictwo ciągłe #9652
PBN ID (hist.): 9652
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.