Wpływ temperatury na biosyntezę enzymów celulolitycznych, ksylanolitycznych i litycznych przez wybrane szczepy Trichoderma reesei.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury na biosyntezę enzymów celulolitycznych, ksylanolitycznych i litycznych przez wybrane szczepy Trichoderma reesei. [AUT.] PIOTR JANAS, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września S. 204. Łódź, Wydaw. Polit. Łódzkiej, 1995, 93-901682-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września, S. 204
Wydawca:
Wydaw. Polit. Łódzkiej, 1995
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:33 |
Identyfikatory
ISBN: 93-901682-3-5
BPP ID: (59, 1702) wydawnictwo zwarte #1702
PBN ID (hist.): 1702
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.