Wpływ temperatury na właściwości reologiczne soku marchwiowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury na właściwości reologiczne soku marchwiowego. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS. W: Metody fizyczne diagnostyki surowców roślinnych i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego, Stanisława Grundasa, Rafała Rybczyńskiego Lublin, Polska Akademia Nauk. Komitet Agrofizyki : Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2008, S. 63-74, il., bibliogr, 978-83-60489-08-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Metody fizyczne diagnostyki surowców roślinnych i produktów spożywczych / pod red. Bohdana Dobrzańskiego, Stanisława Grundasa, Rafała Rybczyńskiego, S. 63-74
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Komitet Agrofizyki : Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2008
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 marca 2010 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2024 10:01 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-08-6
BPP ID: (59, 22859) wydawnictwo zwarte #22859
PBN ID (hist.): 22859
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.