Wpływ temperatury oraz stopnia rozdrobnienia pszenicy i kukurydzy na ilość zatrzymanego tłuszczu.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury oraz stopnia rozdrobnienia pszenicy i kukurydzy na ilość zatrzymanego tłuszczu. [AUT.] MARCIN STADNIK, JÓZEF GROCHOWICZ. Inż. Rol. 2001 nr 10 (30) s. 321-325, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2001 nr 10 (30), s. 321-325, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9152) wydawnictwo ciągłe #9152
PBN ID (hist.): 9152
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.