Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ temperatury sublimacyjnego suszenia czosnku na kinematykę procesu i cechy jakościowe suszu.

Opis bibliograficzny

Wpływ temperatury sublimacyjnego suszenia czosnku na kinematykę procesu i cechy jakościowe suszu. [AUT.] HELENA LISOWA, TADEUSZ LIS, MAREK DEPTA. W: Aktualne problemy inżynierii rolniczej. X Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Międzyzdroje, 1998, 17-19 czerwca. Szczecin, Akademia Rolnicza, 1998. - S. 132-134, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Aktualne problemy inżynierii rolniczej. X Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Międzyzdroje, 1998, 17-19 czerwca,
Wydawca:
Akademia Rolnicza, 1998. - S. 132-134, bibliogr., sum.
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:45

Identyfikatory

BPP ID: (59, 5314) wydawnictwo zwarte #5314
PBN ID (hist.): 5314

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się