Wpływ typu oraz wilgotności mąki na wydajność ekstrudera przy wytwarzaniu makaronów błyskawicznych.
Opis bibliograficzny
Wpływ typu oraz wilgotności mąki na wydajność ekstrudera przy wytwarzaniu makaronów błyskawicznych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Inż. Rol. 2001 nr 10 (30) s. 397-404, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2001 nr 10 (30), s. 397-404, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 kwietnia 2020 09:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9157) wydawnictwo ciągłe #9157
PBN ID (hist.): 9157
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.