Wpływ udziału nasion lnu w dawkach dla bydła mięsnego na profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu mięsa.
Opis bibliograficzny
Wpływ udziału nasion lnu w dawkach dla bydła mięsnego na profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu mięsa. [AUT.] MACIEJ BĄKOWSKI. W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt", Lublin, 3 kwietnia 2012 r. / Centrum Kongresowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 13-14. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt", Lublin, 3 kwietnia 2012 r. / Centrum Kongresowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 13-14
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 listopada 2016 11:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:50 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39279) wydawnictwo zwarte #39279
PBN ID (hist.): 39279
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.