Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ warunków ekstruzji na jakość białka łubinu żółtego ocenianą na podstawie hydrolizy enzymatycznej in vitro.

Opis bibliograficzny

Wpływ warunków ekstruzji na jakość białka łubinu żółtego ocenianą na podstawie hydrolizy enzymatycznej in vitro. [AUT.] BOŻENA ZDUNEK, ANNA LIPIEC. W: XXV Sesja Naukowa na temat "Koncentraty białkowe i energetyczne w mieszankach treściwych i dawkach pokarmowych". Poznań 08-09.11.1995 S. 189-191, il., bibliogr. Poznań, [b.w.], 1995, 83-86707-070.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXV Sesja Naukowa na temat "Koncentraty białkowe i energetyczne w mieszankach treściwych i dawkach pokarmowych". Poznań 08-09.11.1995, S. 189-191
Wydawca:
[b.w.], 1995
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 marca 2012 12:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:00

Identyfikatory

ISBN: 83-86707-070
BPP ID: (59, 27430) wydawnictwo zwarte #27430
PBN ID (hist.): 27430

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się