Wpływ warunków konwekcyjnego suszenia i sposobu przygotowania papryki na przebieg zmian chromatycznych współrzędnych barwy.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków konwekcyjnego suszenia i sposobu przygotowania papryki na przebieg zmian chromatycznych współrzędnych barwy. [AUT.] STANISŁAW RUDY, RENATA POLAK. W: Inżynieria rolnicza a środowisko : książka streszczeń. XII Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Międzyzdroje, 2004, 27-29 maja. [Szczecin], [Akademia Rolnicza], 2004. - S. 203-204, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria rolnicza a środowisko : książka streszczeń. XII Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Międzyzdroje, 2004, 27-29 maja,
Wydawca:
[Akademia Rolnicza], 2004. - S. 203-204, sum.
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15138) wydawnictwo zwarte #15138
PBN ID (hist.): 15138
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.