Wpływ warunków przechowywania kurzych jaj konsumpcyjnych różniących się wielkością na ich cechy jakościowe.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków przechowywania kurzych jaj konsumpcyjnych różniących się wielkością na ich cechy jakościowe. [AUT.] MAGDALENA GRYZIŃSKA, MARIAN NIESPODZIEWAŃSKI, PIOTR WIDOMSKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2003 R. 10 nr 4 (37) Supl. s. 113-121.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2003 R. 10 nr 4 (37) Supl, s. 113-121
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 marca 2014 10:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 13:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32504) wydawnictwo ciągłe #32504
PBN ID (hist.): 32504
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.