Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ warunków sublimacyjnego suszenia buraka ćwikłowego na cechy jakościowe suszu po procesie i w czasie przechowywania.

Opis bibliograficzny

Wpływ warunków sublimacyjnego suszenia buraka ćwikłowego na cechy jakościowe suszu po procesie i w czasie przechowywania. [AUT.] HELENA LIS, TADEUSZ LIS, RAFAŁ TROCKI. W: Postęp w mechanizacji przetwórstwa żywności. IX Szkoła Letnia. Krasnobród, 2000, 25-29 września. [Lublin], [b.w.], 2000. - S. 57-58, bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w mechanizacji przetwórstwa żywności. IX Szkoła Letnia. Krasnobród, 2000, 25-29 września,
Wydawca:
[b.w.], 2000. - S. 57-58, bibliogr.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:52

Identyfikatory

BPP ID: (59, 7298) wydawnictwo zwarte #7298
PBN ID (hist.): 7298

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się