Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ warunków suszenia czosnku na kinetykę i energochłonność procesu oraz właściwości suszu / Stanisław Rudy.

Opis bibliograficzny

Wpływ warunków suszenia czosnku na kinetykę i energochłonność procesu oraz właściwości suszu / Stanisław Rudy. [AUT.] STANISŁAW RUDY. Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 131, [1] s, il., bibliogr, 978-83-7259-274-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
131, [1] s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:9.35
Rekord utworzony:3 kwietnia 2019 14:14
Ostatnia aktualizacja:17 września 2019 09:17

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-274-3
e-ISBN: 978-83-7259-275-0
BPP ID: (59, 45042) wydawnictwo zwarte #45042

Metryki

80,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się