Wpływ warunków suszenia czosnku na kinetykę i energochłonność procesu oraz właściwości suszu / Stanisław Rudy.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków suszenia czosnku na kinetykę i energochłonność procesu oraz właściwości suszu / Stanisław Rudy. [AUT.] STANISŁAW RUDY. Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 131, [1] s, il., bibliogr, 978-83-7259-274-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
131, [1] s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 9.35 |
---|---|
Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2019 14:14 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 września 2019 09:17 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00625ad49b31cced96364
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-274-3
e-ISBN: 978-83-7259-275-0
BPP ID: (59, 45042) wydawnictwo zwarte #45042
Metryki
80,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.