Wpływ warunków uboju na jakość mięsa.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków uboju na jakość mięsa. [AUT.] AGATA BLICHARZ-KANIA, AGNIESZKA STAREK. Rzeźnik Pol. 2019 Nr 1 (234) s.20-22, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2019 Nr 1 (234), s.20-22
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lutego 2019 10:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lutego 2019 10:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44913) wydawnictwo ciągłe #44913
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.