Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wieku ubojowego kurcząt na cechy rzeźne oraz jakość tkanki mięśniowej. (Influence of chicken age at slaughter on carcass characteristics and on the quality of meat)

Opis bibliograficzny

Wpływ wieku ubojowego kurcząt na cechy rzeźne oraz jakość tkanki mięśniowej. (Influence of chicken age at slaughter on carcass characteristics and on the quality of meat). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RYSZARD K. PISARSKI, BARBARA NASTAJ, IWONA PIJARSKA, HENRYK MALEC. Med. Weter. 2007 Vol. 62 Nr 11 s. 1353-1356, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 grudnia 2007 13:14
Ostatnia aktualizacja:19 lipca 2018 13:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 17820) wydawnictwo ciągłe #17820
PBN ID (hist.): 17820

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się