Wpływ wilgotności nasion i temperatury podczas ekstruzji na zawartość tłuszczu surowego i skład kwasów tłuszczowych w ekstruderatach z łubinów żółtego i białego.
Opis bibliograficzny
Wpływ wilgotności nasion i temperatury podczas ekstruzji na zawartość tłuszczu surowego i skład kwasów tłuszczowych w ekstruderatach z łubinów żółtego i białego. [AUT.] RYSZARD K. PISARSKI, ANTONI LIPIEC, BOŻENA ZDUNEK, ZBIGNIEW RZEDZICKI. W: Nauka w polskiej zootechnice XXI wieku. Sympozjum naukowe. Jubileusz 45-lecia Wydziału Zootechnicznego. Lublin, 1998, 10-11 września. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 1998. - S. S. 373-374, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka w polskiej zootechnice XXI wieku. Sympozjum naukowe. Jubileusz 45-lecia Wydziału Zootechnicznego. Lublin, 1998, 10-11 września,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 1998. - S. S. 373-374, il.
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 4044) wydawnictwo zwarte #4044
PBN ID (hist.): 4044
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.