Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wilgotności surowca i temperatury podczas ekstruzji na skład białka i tłuszczu w ekstruderatach z nasion łubinu żółtego.

Opis bibliograficzny

Wpływ wilgotności surowca i temperatury podczas ekstruzji na skład białka i tłuszczu w ekstruderatach z nasion łubinu żółtego. [AUT.] ANTONI LIPIEC, RYSZARD PISARSKI, BARBARA KAMIŃSKA, BOŻENA ZDUNEK. Rocz. Nauk. Zootech. 1997 T. 24 z. 1 s. 281-289, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki 1997 T. 24 z. 1, s. 281-289
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 1271) wydawnictwo ciągłe #1271
PBN ID (hist.): 1271

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się