Wpływ wilgotności surowca i temperatury podczas ekstruzji na skład białka i tłuszczu w ekstruderatach z nasion łubinu żółtego.
Opis bibliograficzny
Wpływ wilgotności surowca i temperatury podczas ekstruzji na skład białka i tłuszczu w ekstruderatach z nasion łubinu żółtego. [AUT.] ANTONI LIPIEC, RYSZARD PISARSKI, BARBARA KAMIŃSKA, BOŻENA ZDUNEK. Rocz. Nauk. Zootech. 1997 T. 24 z. 1 s. 281-289, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki 1997 T. 24 z. 1, s. 281-289
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 1271) wydawnictwo ciągłe #1271
PBN ID (hist.): 1271
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.