Wpływ właściwości pszenicy jarej na wodochłonność mąki.
Opis bibliograficzny
Wpływ właściwości pszenicy jarej na wodochłonność mąki. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. Acta Agrophys. 2007 Vol. 9 nr 3 (148) s. 755-765, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2007 Vol. 9 nr 3 (148), s. 755-765
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 kwietnia 2008 09:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18237) wydawnictwo ciągłe #18237
PBN ID (hist.): 18237
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.