Wpływ wód pościekowych na zawartość związków azotu w kukurydzy i gorczycy.
Opis bibliograficzny
Wpływ wód pościekowych na zawartość związków azotu w kukurydzy i gorczycy. [AUT.] JÓZEF NURZYŃSKI, ZENIA MICHAŁOJĆ, ADAM KACZOR, TADEUSZ FILIPEK. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 1996 z. 440 s. 277-284, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 1996 z. 440, s. 277-284
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 606) wydawnictwo ciągłe #606
PBN ID (hist.): 606
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.