Wpływ wybranych czynników na cechy kulinarne makaronu.
Opis bibliograficzny
Wpływ wybranych czynników na cechy kulinarne makaronu. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI, AGNIESZKA ZIEGLER. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2003 R. 10 nr 2 (35) s. 124-134, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2003 R. 10 nr 2 (35), s. 124-134
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12232) wydawnictwo ciągłe #12232
PBN ID (hist.): 12232
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:12 |