Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wybranych konserwantów na skład mineralny koncentratów flokulowanych z soku liści topinamburu (Helianthus tuberosus L.).

Opis bibliograficzny

Wpływ wybranych konserwantów na skład mineralny koncentratów flokulowanych z soku liści topinamburu (Helianthus tuberosus L.). [AUT.] BARBARA BARANIAK, DANUTA GORDON, ALFREDA ROGOWSKA. Biul. Magnezol. 2000 T. 5 Nr 4 s. 240-246, il., bibliogr., sum., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biuletyn Magnezologiczny 2000 T. 5 Nr 4, s. 240-246
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:10

Identyfikatory

BPP ID: (46, 7977) wydawnictwo ciągłe #7977
PBN ID (hist.): 7977

Metryki

1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się