Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wybranych podkładek na podstawowy skład chemiczny części jadalnych jabłek odmiany Szampion.

Opis bibliograficzny

Wpływ wybranych podkładek na podstawowy skład chemiczny części jadalnych jabłek odmiany Szampion. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA. W: Zajazd Katedr Jednoimiennych "Genetyka Hodowla Roślin Nasiennictwo", Olsztyn, 10-11 września 2007. - Olsztyn, UWM w Olsztynie, 2007. - S. 72.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zajazd Katedr Jednoimiennych "Genetyka Hodowla Roślin Nasiennictwo", Olsztyn, 10-11 września 2007,
Wydawca:
UWM w Olsztynie, 2007. - S. 72
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 marca 2009 13:34
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:38

Identyfikatory

BPP ID: (59, 20987) wydawnictwo zwarte #20987
PBN ID (hist.): 20987

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się