Wpływ wybranych podkładek na podstawowy skład chemiczny części jadalnych jabłek odmiany Szampion.
Opis bibliograficzny
Wpływ wybranych podkładek na podstawowy skład chemiczny części jadalnych jabłek odmiany Szampion. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA. W: Zajazd Katedr Jednoimiennych "Genetyka Hodowla Roślin Nasiennictwo", Olsztyn, 10-11 września 2007. - Olsztyn, UWM w Olsztynie, 2007. - S. 72.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zajazd Katedr Jednoimiennych "Genetyka Hodowla Roślin Nasiennictwo", Olsztyn, 10-11 września 2007,
Wydawca:
UWM w Olsztynie, 2007. - S. 72
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 marca 2009 13:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:38 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 20987) wydawnictwo zwarte #20987
PBN ID (hist.): 20987
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.