Wpływ wybranych preparatów enzymatycznych na wydajność i skład chemiczny soku z warzyw korzeniowych : streszczenie.
Opis bibliograficzny
Wpływ wybranych preparatów enzymatycznych na wydajność i skład chemiczny soku z warzyw korzeniowych : streszczenie. [AUT.] MARTA ZALEWSKA-KORONA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, JANUSZ KALBARCZYK. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 1999 nr 10 s. 23.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 1999 nr 10, s. 23
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15967) wydawnictwo ciągłe #15967
PBN ID (hist.): 15967
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.