Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wybranych ziół na profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu kurcząt (Influence of selected herbs on the fatty acid profile of broiler chickens)

Opis bibliograficzny

Wpływ wybranych ziół na profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu kurcząt (Influence of selected herbs on the fatty acid profile of broiler chickens). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RYSZARD PISARSKI, MONIKA ZIOMEK. Med. Weter. 2011 Vol. 67 Nr 3 s. 198-201, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lipca 2011 13:46
Ostatnia aktualizacja:17 lipca 2018 14:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 25960) wydawnictwo ciągłe #25960
PBN ID (hist.): 25960

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się