Wpływ wyciągu z Yucca Schidigera na przemiany azotu niebiałkowego w pomiocie brojlerów.
Opis bibliograficzny
Wpływ wyciągu z Yucca Schidigera na przemiany azotu niebiałkowego w pomiocie brojlerów. [AUT.] WIESŁAW PODGÓRSKI, BEATA TRUCHLIŃSKA, LESZEK MARDAROWICZ, ANTONI POLONIS. W: Higienizacja wsi : międzynarodowa sesja naukowa. Lublin, 1995.09.19-20 S. 219-224, il., bibliogr., sum. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 1995, 83-86761-09-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Higienizacja wsi : międzynarodowa sesja naukowa. Lublin, 1995.09.19-20, S. 219-224, il., bibliogr., sum.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 1995
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:30 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86761-09-1
BPP ID: (59, 848) wydawnictwo zwarte #848
PBN ID (hist.): 848
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.