Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wymiany tluszczu preparatem owsa i gryki na wybrane właściwości farszów i wyrobów mięsnych.

Opis bibliograficzny

Wpływ wymiany tluszczu preparatem owsa i gryki na wybrane właściwości farszów i wyrobów mięsnych. [AUT.] MAŁGORZATA DUDEK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MIROSŁAW BUDORAN. W: XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r poster 30. [b.m.] 2006, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r, poster 30
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2017 10:18
Ostatnia aktualizacja:7 stycznia 2019 13:39

Identyfikatory

BPP ID: (59, 40364) wydawnictwo zwarte #40364
PBN ID (hist.): 40364

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się