Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Wpływ wypasu na jakość mleka i wytwarzanych produktów.

Opis bibliograficzny

Wpływ wypasu na jakość mleka i wytwarzanych produktów. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA BARŁOWSKA. W: 45 Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN: Żywność w strategii Zielonego Ładu. Materiały konferencyjne. Gdańsk 1-2 lipca 2021 s. 70. Gdańsk 2021, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
45 Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN: Żywność w strategii Zielonego Ładu. Materiały konferencyjne. Gdańsk 1-2 lipca 2021, s. 70
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 47819) wydawnictwo zwarte #47819

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 września 2021 10:49
Ostatnia aktualizacja:28 września 2021 10:49

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się