Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ wzbogacenia jadalnych siewek brokułu selenem na aktywność antyoksydacyjną oraz zawartość chlorofilu.

Opis bibliograficzny

Wpływ wzbogacenia jadalnych siewek brokułu selenem na aktywność antyoksydacyjną oraz zawartość chlorofilu. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, IWONA ZYCH-WĘŻYK. Proc. ECOpole 2012 Vol. 6 No 1 s. 225-231, il., bibliogr., streszcz., sum., DOI: 10.2429/proc.2012.6(1)030.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of ECOpole 2012 Vol. 6 No 1, s. 225-231
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 kwietnia 2013 13:21
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30256) wydawnictwo ciągłe #30256
PBN ID (hist.): 30256

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się