Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ zachowania łańcucha chłodniczego na wartość odżywczą mleka spożywczego, w tym zawartość składników bioaktywnych.

Opis bibliograficzny

Wpływ zachowania łańcucha chłodniczego na wartość odżywczą mleka spożywczego, w tym zawartość składników bioaktywnych. [AUT. KORESP.] ANETA BRODZIAK, [AUT.] JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK, TOMASZ CZERNECKI. Przem. Chem. 2017 T. 96 Nr 6 s. 1378-1380, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2017.6.33
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017 T. 96 Nr 6, s. 1378-1380
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 listopada 2017 13:26
Ostatnia aktualizacja:19 listopada 2021 12:37

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42670) wydawnictwo ciągłe #42670

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,399
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się