Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ zanieczyszczeń przemysłowych w rejonie Stalowej Woli na zawartość makro i mikroelementów w bulwach ziemniaka.

Opis bibliograficzny

Wpływ zanieczyszczeń przemysłowych w rejonie Stalowej Woli na zawartość makro i mikroelementów w bulwach ziemniaka. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK. W: Ziemniak jadalny i dla przetwórstwa spożywczego - czynniki agrotechniczne i przechowalnicze warunkujące jakość. Konferencja Naukowa. Radzików, 1999, 23-25 lutego S. 189-191, il. [b.m.], IHAR Oddział Jadwisin, 1999, 83-87109-37-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ziemniak jadalny i dla przetwórstwa spożywczego - czynniki agrotechniczne i przechowalnicze warunkujące jakość. Konferencja Naukowa. Radzików, 1999, 23-25 lutego, S. 189-191
Wydawca:
IHAR Oddział Jadwisin, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:48

Identyfikatory

ISBN: 83-87109-37-1
BPP ID: (59, 5995) wydawnictwo zwarte #5995
PBN ID (hist.): 5995

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się