Wpływ zastosowania wytłoków z nasion roślin oleistych na zmiany cech sensorycznych ciastek owsianych (The influence of using of oilseeds expeller on changes in the sensory properties of oat cookies)
Opis bibliograficzny
Wpływ zastosowania wytłoków z nasion roślin oleistych na zmiany cech sensorycznych ciastek owsianych (The influence of using of oilseeds expeller on changes in the sensory properties of oat cookies). [AUT. KORESP.] KATARZYNA KASZYCA, [AUT.] GABRIELA MICHTA, AGATA BLICHARZ-KANIA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 53-61, bibliogr, 978-83-7259-403-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 marca 2024 09:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 marca 2025 11:47 |
Linki zewnętrzne
PBN
67d2b7bcfdbe83617c8bff24
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-403-7
BPP ID: (59, 49946) wydawnictwo zwarte #49946
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.