Wpływ zawartości wody na niektóre właściwości fizyczne nasion łubinu żółtego.
Opis bibliograficzny
Wpływ zawartości wody na niektóre właściwości fizyczne nasion łubinu żółtego. [AUT.] JÓZEF GROCHOWICZ, DARIUSZ ANDREJKO, DARIUSZ GÓRAL. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 1994 T. 3 [nr] 1 s. 7-10, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1994 T. 3 [nr] 1, s. 7-10
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2019 12:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 października 2019 12:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45987) wydawnictwo ciągłe #45987
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.