Wpływ ziarna owsa nagiego oraz roślinnych pasz białkowych na jakość wieprzowiny.
Opis bibliograficzny
Wpływ ziarna owsa nagiego oraz roślinnych pasz białkowych na jakość wieprzowiny. [AUT.] WIOLETTA SEMENIUK, ANNA CZECH, EUGENIUSZ R. GRELA. Rocz. Nauk. Zootech., Supl. 2004 z. 20 s. 125-128, il., bibliogr., sum, ISBN 83-88253-58-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement 2004 z. 20, s. 125-128, il., bibliogr., sum.
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 13756) wydawnictwo ciągłe #13756
PBN ID (hist.): 13756
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.