Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ zmieniającego się składu dawek dla krów mlecznych na zawartość białka i tłuszczu oraz jakość mleka z wybranych obór Zamojszczyzny (Tytuł równolegle w języku angielskim)

Opis bibliograficzny

Wpływ zmieniającego się składu dawek dla krów mlecznych na zawartość białka i tłuszczu oraz jakość mleka z wybranych obór Zamojszczyzny (Tytuł równolegle w języku angielskim). [AUT.] R. KLEBANIUK, J. MATRAS, J. WOJTASIK, BARBARA BUJANOWICZ. Ann. Wars. Agric. Univ. SGGW-AR, Anim. Sci. 2001 Special number s. 447-451, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 marca 2018 10:23
Ostatnia aktualizacja:30 października 2020 18:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43519) wydawnictwo ciągłe #43519

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się