Wpływ zmieniającego się składu dawek dla krów mlecznych na zawartość białka i tłuszczu oraz jakość mleka z wybranych obór Zamojszczyzny (Tytuł równolegle w języku angielskim)
Opis bibliograficzny
Wpływ zmieniającego się składu dawek dla krów mlecznych na zawartość białka i tłuszczu oraz jakość mleka z wybranych obór Zamojszczyzny (Tytuł równolegle w języku angielskim). [AUT.] R. KLEBANIUK, J. MATRAS, J. WOJTASIK, BARBARA BUJANOWICZ. Ann. Wars. Agric. Univ. SGGW-AR, Anim. Sci. 2001 Special number s. 447-451, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Warsaw Agricultural University SGGW-AR. Animal Science 2001 Special number, s. 447-451
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 marca 2018 10:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2020 18:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43519) wydawnictwo ciągłe #43519
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.