Wpływ zmienności odmianowej i sposobu izolacji skrobi owsianej na jej kleikowanie i żelowanie.
Opis bibliograficzny
Wpływ zmienności odmianowej i sposobu izolacji skrobi owsianej na jej kleikowanie i żelowanie. [AUT.] JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, BOHDAN ACHREMOWICZ. W: Postępy w technologii i chemii żywności. Streszczenia doniesień. XXVIII Sesja Naukowa. Gdańsk, 1997 S. 209. Gdańsk, Politechnika Gdańska, 1997, 83-906490-5-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w technologii i chemii żywności. Streszczenia doniesień. XXVIII Sesja Naukowa. Gdańsk, 1997, S. 209
Wydawca:
Politechnika Gdańska, 1997
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:43 |
Identyfikatory
ISBN: 83-906490-5-5
BPP ID: (59, 4669) wydawnictwo zwarte #4669
PBN ID (hist.): 4669
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.