Wpływ źródła inuliny i dodatku probiotyku na koncentrację immunoglobulin we krwi brojlerów kurzych.
Opis bibliograficzny
Wpływ źródła inuliny i dodatku probiotyku na koncentrację immunoglobulin we krwi brojlerów kurzych. [AUT.] EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, EUGENIUSZ R. GRELA, JUSTYNA GÓŹDŹ, ANNA CZECH, SZYMON SROKA. W: Ekstrakty inuliny jako prebiotyczne dodatki paszowe dla zwierząt monogastrycznych. Monografie i streszczenia prac pod red. Eugeniusza R. Greli i Jacka Skomiała. Jabłonna-Lublin-Radom, 26.06.2014 S. 75-76, bibliogr. [Radom], Oddział Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu, [2014], 978-8363411-25-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ekstrakty inuliny jako prebiotyczne dodatki paszowe dla zwierząt monogastrycznych. Monografie i streszczenia prac pod red. Eugeniusza R. Greli i Jacka Skomiała. Jabłonna-Lublin-Radom, 26.06.2014, S. 75-76
Wydawca:
Oddział Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu, [2014]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2015 11:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-8363411-25-1
BPP ID: (59, 35164) wydawnictwo zwarte #35164
PBN ID (hist.): 35164
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.