Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ zróżnicowanego żywienia gęsi na efekty produkcyjne oraz wybrane cechy jakości ich mięsa (The influence of diversifiedfeeding of geese on their production effects and chosen quality traits of obtained meat)

Opis bibliograficzny

Wpływ zróżnicowanego żywienia gęsi na efekty produkcyjne oraz wybrane cechy jakości ich mięsa (The influence of diversifiedfeeding of geese on their production effects and chosen quality traits of obtained meat). [AUT.] KOSTIANTYN VASIUKOV, MAGDALENA KUTRZUBA, ALINA WORONOWA, DAMIAN SPUSTEK, TOMASZ PRÓCHNIAK, ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik s. 118. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik, s. 118
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 maja 2021 10:52
Ostatnia aktualizacja:7 maja 2021 11:38

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-334-4
BPP ID: (59, 47616) wydawnictwo zwarte #47616

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się