Wpływ zróżnicowanego żywienia gęsi na efekty produkcyjne oraz wybrane cechy jakości ich mięsa (The influence of diversifiedfeeding of geese on their production effects and chosen quality traits of obtained meat)
Opis bibliograficzny
Wpływ zróżnicowanego żywienia gęsi na efekty produkcyjne oraz wybrane cechy jakości ich mięsa (The influence of diversifiedfeeding of geese on their production effects and chosen quality traits of obtained meat). [AUT.] KOSTIANTYN VASIUKOV, MAGDALENA KUTRZUBA, ALINA WORONOWA, DAMIAN SPUSTEK, TOMASZ PRÓCHNIAK, ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik s. 118. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 maja 2021 10:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 maja 2021 11:38 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-334-4
BPP ID: (59, 47616) wydawnictwo zwarte #47616
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.