Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ zróżnicowanej obróbki termicznej na barwę, teksturę i zawartość związków bioaktywnych owocników pieczarki (Agaricus bisporus).

Opis bibliograficzny

Wpływ zróżnicowanej obróbki termicznej na barwę, teksturę i zawartość związków bioaktywnych owocników pieczarki(Agaricus bisporus). [AUT.] PIOTR STANIKOWSKI, [AUT. KORESP.] PATRYK SICZEK, [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WOJCIECH RADZKI. W: Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. XIV Konferencja technologów przetwórstwa owoców i warzyw. red. A. Nawirska-Olszańska s. 94-95. Wrocław 2024, GAJT Wydawnictwo 1991 s.c, 978-83-66292-35-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. XIV Konferencja technologów przetwórstwa owoców i warzyw. red. A. Nawirska-Olszańska, s. 94-95
Wydawca:
GAJT Wydawnictwo 1991 s.c
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 września 2024 12:35
Ostatnia aktualizacja:13 września 2024 08:11

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66292-35-2
BPP ID: (59, 50271) wydawnictwo zwarte #50271

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się