Wpływ żyta hybrydowego w paszy niosek na wybrane cechy treści jaj.
Opis bibliograficzny
Wpływ żyta hybrydowego w paszy niosek na wybrane cechy treści jaj. [AUT. KORESP.] SIEMOWIT MUSZYŃSKI, [AUT.] EWA TOMASZEWSKA, SYLWESTER ŚWIĄTKIEWICZ, ANNA ARCZEWSKA-WŁOSEK, KORNEL KASPEREK, PIOTR DOBROWOLSKI, LUIS VALVERDE PIEDRA, MARCIN BARTŁOMIEJ ARCISZEWSKI, SYLWIA SZYMAŃCZYK, ANNA ZACHARKO-SIEMBIDA, SYLWESTER KOWALIK, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, TOMASZ SCHWARZ. Pasze Przem. 2019 R. 28 Nr 1 s. 40-42, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Przemysłowe 2019 R. 28 Nr 1, s. 40-42
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 czerwca 2019 14:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 stycznia 2022 14:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00613ad49b31cced954ed
Strona WWW
http://www.xn--paszeprzemysowe-btc.pl/i…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45550) wydawnictwo ciągłe #45550
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.