Współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich.
Opis bibliograficzny
Współczesne tendencje w produkcji żywności na tle wymogów zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, ANNA CZECH, RENATA KLEBANIUK. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2012 R. 16 nr 3 (63) s. 20-21, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2012 R. 16 nr 3 (63), s. 20-21
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2012 11:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28448) wydawnictwo ciągłe #28448
PBN ID (hist.): 28448
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.