Wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych z dodatkiem odtłuszczonych nasion lnu.
Opis bibliograficzny
Wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych z dodatkiem odtłuszczonych nasion lnu. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, E. PASTERNAK, STANISŁAW JUŚKO, KRYSTYNA HODARA, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2012 nr 11 (3-4) s. 25-33, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2012 nr 11 (3-4), s. 25-33
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 października 2013 12:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lutego 2019 08:46 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/action/getf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30930) wydawnictwo ciągłe #30930
PBN ID (hist.): 30930
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.