Wybrane czynniki warunkujące jakość kości drobiu (Selected factors conditioning quality of poultry bones)
Opis bibliograficzny
Wybrane czynniki warunkujące jakość kości drobiu (Selected factors conditioning quality of poultry bones). [AUT.] JAKUB CEREGRZYN, EWELINA MISIEC, MONIKA WIŚNIEWSKA, KAROLINA WENGERSKA, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze. Część II – Fauna / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 33-38, bibliogr, 978-83-66392-03-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 maja 2019 12:45 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00642ad49b31cced97558
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-03-8
e-ISBN: 978-83-66392-04-5
BPP ID: (59, 45217) wydawnictwo zwarte #45217
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.