Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane lepkosprężyste właściwości bulw ziemniaka na podstawie testu relaksacji naprężeń.

Opis bibliograficzny

Wybrane lepkosprężyste właściwości bulw ziemniaka na podstawie testu relaksacji naprężeń. [AUT.] KRZYSZTOF GOŁACKI, ZBIGNIEW STROPEK. Inż. Rol. 2002 nr 2 (35) s. 125-132, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2002 nr 2 (35), s. 125-132
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 sierpnia 2017 10:19
Ostatnia aktualizacja:20 kwietnia 2022 12:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42401) wydawnictwo ciągłe #42401
PBN ID (hist.): 42401

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się