Wybrane owoce krajowe. Wartość odżywcza, prozdrowotna, wykorzystanie w przetwórstwie i gastronomii.
Opis bibliograficzny
Wybrane owoce krajowe. Wartość odżywcza, prozdrowotna, wykorzystanie w przetwórstwie i gastronomii. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, ANETA SŁAWIŃSKA, PIOTR STANIKOWSKI, WALDEMAR GUSTAW. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 196 s, il., bibliogr, 978-83-65943-07-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
196 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 9.85 |
---|---|
Rekord utworzony: | 24 stycznia 2019 09:36 |
Ostatnia aktualizacja: | 2 grudnia 2019 15:56 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c2e
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65943-07-1
BPP ID: (59, 44773) wydawnictwo zwarte #44773
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.