Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane owoce krajowe. Wartość odżywcza, prozdrowotna, wykorzystanie w przetwórstwie i gastronomii.

Opis bibliograficzny

Wybrane owoce krajowe. Wartość odżywcza, prozdrowotna, wykorzystanie w przetwórstwie i gastronomii. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, ANETA SŁAWIŃSKA, PIOTR STANIKOWSKI, WALDEMAR GUSTAW. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 196 s, il., bibliogr, 978-83-65943-07-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
196 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:9.85
Rekord utworzony:24 stycznia 2019 09:36
Ostatnia aktualizacja:2 grudnia 2019 15:56

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65943-07-1
BPP ID: (59, 44773) wydawnictwo zwarte #44773

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się