Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa.

Opis bibliograficzny

Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa. [RED.] MONIKA STOMA, AGNIESZKA DUDZIAK, ZBIGNIEW KOBUS. Lublin, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, 182, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-63761-79-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
182
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:10.00
Rekord utworzony:28 listopada 2016 07:30
Ostatnia aktualizacja:5 marca 2024 10:05

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-79-0
BPP ID: (59, 39669) wydawnictwo zwarte #39669
PBN ID (hist.): 39669

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się