Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Wybrane procesy technologiczne produkcji żywności jako atrakcja turystyczna.

Opis bibliograficzny

Wybrane procesy technologiczne produkcji żywności jako atrakcja turystyczna. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. W: Turystyka kulturowa a regiony turystyczne w Polsce / red. nauk. Dominik Orłowski, Elżbieta Puchnarewicz ; Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych Warszawa ; Kraków, Wydawnictwo LIBRON, 2010, S. 217-231, il., bibliogr., sum, 978-83-62196-07-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Turystyka kulturowa a regiony turystyczne w Polsce / red. nauk. Dominik Orłowski, Elżbieta Puchnarewicz ; Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych, S. 217-231
Wydawca:
Wydawnictwo LIBRON, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-62196-07-4
BPP ID: (59, 35773) wydawnictwo zwarte #35773
PBN ID (hist.): 35773

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 sierpnia 2015 11:10
Ostatnia aktualizacja:23 czerwca 2020 12:02

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się