Wybrane właściwości reologiczne wodnych dyspersji kazeinowo-polisacharydowych.
Opis bibliograficzny
Wybrane właściwości reologiczne wodnych dyspersji kazeinowo-polisacharydowych. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, BARTOSZ SOŁOWIEJ, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2013 Nr 2 (87) 92-105, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2013 Nr 2 (87), 92-105
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2013 18:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 marca 2025 10:37 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://wydawnictwo.pttz.org/magazine-a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30769) wydawnictwo ciągłe #30769
PBN ID (hist.): 30769
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,311
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.