Wybrane właściwości warzyw po obróbce chłodniczej zróżnicowanymi metodami.
Opis bibliograficzny
Wybrane właściwości warzyw po obróbce chłodniczej zróżnicowanymi metodami. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2013 nr 12 (3-4) 17-26, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2013 nr 12 (3-4), 17-26
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lipca 2014 09:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/main.php?p=…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33054) wydawnictwo ciągłe #33054
PBN ID (hist.): 33054
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.