Wybrane właściwości wytrzymałościowe papryki jako wynik oddziaływania obróbki zamrażalniczej.
Opis bibliograficzny
Wybrane właściwości wytrzymałościowe papryki jako wynik oddziaływania obróbki zamrażalniczej. [AUT.] SABINA WOLAK, FRANCISZEK KLUZA. W: Agrofizyka w badaniach surowców i produktów rolniczych. Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Kraków, 2002, 12-13 września S. 116-117. [Lublin], [Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN], 2002, 83-87385-71-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agrofizyka w badaniach surowców i produktów rolniczych. Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Kraków, 2002, 12-13 września, S. 116-117
Wydawca:
[Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN], 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:02 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87385-71-9
BPP ID: (59, 10083) wydawnictwo zwarte #10083
PBN ID (hist.): 10083
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.