Wybrane wyróżniki jakości mrożonego pieczywa drożdżowego wzbogaconego syropem daktylowym jako zamiennikiem sacharozy.
Opis bibliograficzny
Wybrane wyróżniki jakości mrożonego pieczywa drożdżowego wzbogaconego syropem daktylowym jako zamiennikiem sacharozy. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2011 T. 46 Nr 9 s. 34-35, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2011 T. 46 Nr 9, s. 34-35
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2012 13:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27231) wydawnictwo ciągłe #27231
PBN ID (hist.): 27231
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.