Wykorzystanie drożdży Saccharomyces cerevisiae w zabezpieczaniu procesów fermentacyjnych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie drożdży Saccharomyces cerevisiae w zabezpieczaniu procesów fermentacyjnych. [AUT.] IZABELA PODGÓRSKA, EWA SOLARSKA. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2016, nr 3 26-27, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/64.2016.3.6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2016, nr 3, 26-27
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2016 11:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2018 13:11 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.15199/64.2016.3.6
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38819) wydawnictwo ciągłe #38819
PBN ID (hist.): 38819
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.